Webbedrijf Beresterk verankert Kempische roots in Geelse Technologiehuis

Webbedrijf Beresterk verankert Kempische roots in Geelse Technologiehuis

 

Jan Gevers, zaakvoerder van Beresterk

 

 

Op donderdag 13 oktober 2016 nam het Kempische webbedrijf Beresterk zijn intrek in het Geelse Technologiehuis. Van daaruit gaat het bedrijf van zaakvoerder Jan Gevers straffe websites opzetten voor klanten in Vlaanderen en Nederland én werken aan verdere groei.

 

Doordacht, creatief en uniek

“Beresterk is een creatief agentschap, gespecialiseerd in online projecten”, vertelt founder Jan Gevers. “We maken websites, maar het is eigenlijk veel breder dan dat. De websites die wij creëren doorlopen een heel proces, zodat succes gegarandeerd is. Alles begint met een goed gesprek met de klant, waarna vervolgens een op maat gemaakte online strategie wordt opgezet die tevens de basis vormt voor de uiteindelijke huisstijl. Vervolgens wordt er een content strategie ontwikkeld en worden er persona’s opgezet om de doelgroep meer persoonlijkheid te geven. Daarna bouwen we de website op, die tevens voorzien wordt van een uniek design en een sterk, gebruiksvriendelijk controlepaneel. Pas als alles netjes werkt, gaan we de website lanceren. Na lancering wordt de website aan de hand van surveys en A/B testing geoptimaliseerd, zodat de vooropgestelde doelen bereikt worden. Met behulp van vooruitstrevende tools kan het bezoekersgedrag uitgebreid gemeten worden.” 

 

Uitbreidingsplannen

Van 2006 tot 2014 was webbedrijf Beresterk beter bekend onder de naam buroBakeliet. Aangezien buroBakeliet hongerig werd naar een nieuw fris imago dat paste bij de uitbreidende activiteiten, werd een volledige rebranding naar Beresterk doorgevoerd. Het cliënteel bevindt zich in Vlaanderen en Nederland en is actief in diverse sectoren, gaande van mediahuizen en bouwondernemingen tot nieuwswebsites en verenigingen. Op 13 oktober dit jaar verliet Beresterk zijn kantoor in Retie en maakte het zijn intrede in het Technologiehuis te Geel. “Aangezien ons kantoor stilaan te klein werd en meer professionele omkadering welkom was, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe kantoorruimte in de Kempen. Het Geelse Technologiehuis is eenvoudig bereikbaar en ook de dienstverlening, zoals het professioneel onthaal is mooi meegenomen.”

Momenteel telt het Kempische webbedrijf vier werkkrachten, maar er zijn uitbreidingen op til. “Bedoeling is om Beresterk nog sterker te maken en verder te groeien. We werken samen met een ervaren coach om onze groeistrategie te specifiëren en uit te zetten”, gaat Jan Gevers verder. “De komende maanden zullen er alvast stapsgewijs enkele nieuwe medewerkers aangeworven worden, zoals een extra developer, een content marketeer en andere profielen die nu nog vaak op freelance basis worden uitbesteed.”

 

   

Het Technologiehuis in Mol wordt, net als het Technologiehuis in Geel, uitgebaat door Innotek. Innotek ondersteunt en begeleidt new business initiatieven en biedt startende bedrijven flexibele kantoor- en laboruimtes. Hiermee wil Innotek bijdragen tot een verhoging van de tewerkstelling in Vlaanderen. 

Meer info: www.technologiehuizen.be