Internationaal netwerk

Om zoveel mogelijk kennis en knowhow ten dienste te kunnen stellen van de bedrijven, heeft Innotek van bij de start gekozen voor een internationale dimensie.

Ons netwerk helpt u al een eind op weg. Op verschillende plaatsen in Europa kennen wij deskundige collega's die ons snel en up-to-date informatie, tips en suggesties kunnen bezorgen. Zij kennen de plaatselijke eigenheden beter dan wie ook. Maak gebruik van dit netwerk bij het opsporen van partners binnen en buiten Europa.

  

European Business and Innovation Centre Network (EBN)     

Als Business and Innovation Centre (BIC) maakt Innotek deel uit van EBN, het netwerk van de Europese BIC's. Deze organisatie telt meer dan 200 leden waarvan 160 in 21 Europese landen. De BIC's  hebben samen meer dan 15.000 technologiebedrijven als klant: 15.000 potentiële partners voor uw bedrijf.

EBN is een referentie inzake innovatie, ondernemerschap, kmo's en regionale ontwikkeling. Het netwerk schenkt ons de mogelijkheid om snel en efficiënt informatie uit andere landen te verzamelen. EBN heeft eveneens tal van geassocieerde organisaties over de hele wereld.

Meer informatie vindt u op de website van EBN:  www.ebn.be.

 

Geïnteresseerd om uw activiteiten internationale kansen te geven? Voor ondersteuning bij de internationalisering van uw bedrijf kan u beroep doen op onderstaande projecten:

           Soft Landing Club            TESLA            Gazellesprong
EBN Soft landing TESLA Gazellesprong
 www.ebn.eu/internationalisation             http://teslaproject.eu/          www.gazellesprong.be/