Nieuws

 • Ierse Zenith Technologies neemt intrek in Technologiehuis Geel

  GEEL - Op 1 maart 2017 nam het van oorsprong Ierse bedrijf Zenith Technologies zijn intrek in het Geelse Technologiehuis. Van daaruit gaat het bedrijf de farmaceutische industrie in België dienen op vlak van software systemen.

 • DK Thermal neemt Elite Advanced Technologies over met vestiging in het Technologiehuis Mol

  Mol, 10 April 2017. DK Thermal, een Engelse producent van metal core (IMS) printplaten, neemt de Europese activiteiten over van Elite Advanced Technologies, fabrikant van o.a. keramische substraten voor de elektronica-industrie. Met de overname wil DK Thermal zijn portfolio van thermische printplaten verder uitbreiden.

 • Gamebedrijf Crazy Monkey Studios opent extra vestiging in Geelse Technologiehuis

  Begin januari opende het Kontichse bedrijf Crazy Monkey Studios een bijkomende vestiging in het Technologiehuis te Geel. Met deze uitbreiding wil Managing Partner Steven Verbeek meer videospelen ontwikkelen en Kempense gamefanaten de kans bieden om dichtbij huis te werken.

 • Webbedrijf Beresterk verankert Kempische roots in Geelse Technologiehuis

  Op donderdag 13 oktober 2016 nam het Kempische webbedrijf Beresterk zijn intrek in het Geelse Technologiehuis. Van daaruit gaat het bedrijf van zaakvoerder Jan Gevers straffe websites opzetten voor klanten in Vlaanderen en Nederland én werken aan verdere groei.

 • Jidoka

  Jidoka bouwt software factory verder uit

   

  Flexibele IT-oplossingen op maat van bedrijven en start-ups

  Dat Jidoka een snelgroeiend IT-bedrijf is, bewijzen de cijfers. Op amper een half jaar tijd verdubbelde de onderneming haar personeelsaantal. Waar Jidoka oorspronkelijk vooral onsite bij bedrijven software projecten uitvoerde, beschikt het bedrijf ondertussen ook over een eigen software factory in Mol. Zo wil ze (startende) bedrijven IT-oplossingen op maat bieden.

   

 • KAZI

  Hoe zou het nog zijn met ... KAZI?

  Innotek begeleidde in 2015 HR-specialist Hura en het strategische adviesbureau riverrun bij de oprichting van de spin-off KAZI. KAZI wil de online matchmaker zijn voor hoogopgeleide pas afgestudeerden en hun rekruteerders. De HR-tool houdt naast traditionele competenties ook rekening met cultuur, werkwaarden en (team)rol.

 • Innovatieve software ontwikkelaar RideOnTrack neemt intrek in Technologiehuis van Geel

  Sinds 1 april 2016 is RideOnTrack gevestigd in het Technologiehuis van Geel. Het bedrijf ontwikkelt  software die gebruikt wordt in sectoren waar een operationele communicatie van cruciaal belang is. Als vernieuwend bedrijf voelt RideOnTrack zich helemaal thuis in deze innovatieve omgeving.

 • Caprea Sustainable Solutions kiest voor vestiging in Mols Technologiehuis

  Op 15 januari zag Caprea Sustainable Solutions het licht. Het prille bedrijf van Luc Pelkmans biedt consulting op het gebied van biobased economy en hernieuwbare energie. De hoofdactiviteit is de technische coördinatie van de activiteiten binnen IEA Bioenergy, een samenwerkingsplatform opgericht door het Internationaal Energie Agentschap (IEA).

 • Project ‘Bedrijven creëren bedrijven’ groot succes

  Innotek ondersteunt ondernemers bij spin-offcreatie

   

  Gebaseerd op de successen van eerdere spin-offprojecten, heeft Innotek vzw zich ook de voorbije twee jaar toegelegd op spin-offcreatie vanuit bestaande ondernemingen. En met succes. Bij meer dan 30 bedrijven werd een begeleidingstraject op maat opgestart.

 • MAGICS Instruments: een aanwinst voor het Technologiehuis

  MAGICS Instruments werd eind oktober 2015 opgericht als een spin-offbedrijf van de KU Leuven en het Studiecentrum voor Kernenergie SCK-CEN. Deze techstarter ontwikkelt chips die bestand zijn tegen nucleaire straling en bouwt voort op zeven jaar onderzoek aan beide instellingen.

Pagina's